Betalingsvilkår


1. Betaling

1.1 Salg sker med faktura- eller kortbetaling, og med de betalingsbetingelser der er angivet i din ordrebekræftelse, eller som der aftales individuelt mellem parterne.

1.2 Ved betaling med faktura, vil der blive pålagt en yderligere morarente på det forfaldne beløb med Nationalbankens aktuelle rentesats gældende for det pågældende land, hvor betalingen foretages (morarenten beregnes dagligt pr. dag betalingen er forsinket) plus otte (8) % i årlig rente, som skal betales af køber ud over selve fakturabeløbet.

1.3 Kortbetaling tilbydes vis Adyen. Hos os er det muligt at betale med danske kort udstedt af VISA, Mastercard, Diners og Discover. Når du vælger kortbetaling, skal du indtaste kortnummer, kortets gyldighedperiode samt den tre-cifrede CVC-kode, som findes på bagsiden af kortet.

Din korttransaktion sendes herefter krypteret gennem Adyen. Det betyder, at du trygt kan betale med kort hos os, uden frygt for, at dine kortoplysninger kommer på afveje.

Ved kortbetaling reserveres beløbet i banken, og trækkes først når varerne forlader vores lager. Hvis ikke dit kort er godkendt, og der ikke kan hæves et beløb, vil der fremgå en besked på skærmen om, at betalingen mislykkedes.


2. Ændringer af vilkår

2.1 Fitness Market forbeholder sig retten til at foretage ændringer i disse vilkår til hver en tid. Enhver ændring af disse vilkår vil blive offentliggjort på hjemmesiden. Ændringer træder i kraft fra dét øjeblik du har accepteret vilkårene (i forbindelse med et nyt køb eller ved besøg på hjemmesiden), alternativt 30 dage efter, at Fitness Market har informeret dig om de pågældende ændringer. Fitness Market anbefaler, at du løbende holder dig opdateret på vores hjemmeside, for at være opmærksom på eventuelle ændringer i vilkårene.


Disse betingelser er blevet etableret af Health and Sports Nutrition Group HSNG AB den 2023-04-01